Milena Ulić,

poznatija pod umjetničkim imenom De Lena svojim jedinstvenim nakitom od čipke ostvarila je zavidne rezultate i uspjela spojiti čak tri kontinenta.

Zanimljiva priča o uspjehu ide ovako: nakon nastupa na manifestaciji Europe Future Fashion, njezin nakit putuje na Plitzs New York Fashion Week i Charlotte Fashion Week u SAD. Predstavljanje američkoj publici otvorilo joj je vrata svjetskog uspjeha.

Već drugu godinu za redom, ova talentirana dizajnerica sponzor je ženskih nagrada na VIMA Music Awardsu u Kuala Lumpuru čime je postala jedina Hrvatica kojoj je omogućeno sponzorstvo ovako jednog prestižnog događaja.

Osim što si je priskrbila ogroman publicitet, Milenin nakit je izvrstan ambasador Hrvatske kao atraktivne i predivne turističke destinacije. Upravo iz tog razloga kolekcijama je dala imena naših domaćih gradova, Hvara i Omiša (Almissa) kako bi što bolje iskoristila zainteresiranost za svoj dizajn u korist zemlje iz koje dolazi.

U proljeće prošle godine je prekinula suradnju s g. Curmanom te je pokušavajući pronaći izlaz, neočekivano došla do Mljeta koji joj je otvorio nove vidike i pokazao put za dalje…